Fight Club #258 HD: Bob a Bobek Interactive
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #258 HD: Bob a Bobek Interactive

6. 1. 2016 15:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

První Fight Club v roce 2016 je první ještě v jiné věci. Po několika letech jsme opustili staré studio a vysíláme z nového, které je umístěné ...přímo v redakci. Zatímco tedy budeme zatahovat vánočním jídlem zvětšené bachory, abychom se na pohovky, horko těžko vměstnané mezi stoly, vůbec vešli, pokusíme se také probrat témata, která nám přes svátky napadala za krk jako studený sníh. Čtveřice Pavel Dobrovský, Aleš Smutný, David Ryneš a Petr Poláček se budou bavit o následujícím:

Očekávat můžete diskusi o remaku Dragon's Lair, Aleš by rád rozšířil povědomí o videoherním zpracování svého oblíbeného sportu v podobě EA Sports UFC 2 a David Ryneš si připraví alternativní (vůči tomu našemu) pohled na některé hry z konce roku včetně Rainbow Six Siege a dalších. A nezapomeneme samozřejmě zodpovědět vaše otázky z mailu i z chatu.

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články