Fight Club #261 HD: Pohoda nebo smrt
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #261 HD: Pohoda nebo smrt

30. 1. 2016 13:31 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

261. díl našeho pravidelného podcastu Fight Club k sobě tentokrát nalákal Pavel Dobrovského, Adama Homolu, Honzu Olejníka a po delší odmlce i starého známého Petra Bulíře. Kluci se věnovali řadě novinek z uplynulého týdne, především Petr se pořádně obul do nové hry The Witness od Jonathana Blowa, kterou důkladně rozebral.

Vedle debaty o The Witness došlo i na události české herní scény. Minulý týden odstartovaly na Kickstarteru hned dvě crowdfundingové kampaně českých vývojářů a kluci se zamysleli nad jejich šancemi na úspěch – Planet Nomads od Craneballs i Ghost Theory od Dreadlocks vypadají velmi zajímavě, přijmou je ale hráči v zahraničí?

Dalším tématem 261. Fight Clubu byla virtuální realita. Pavel si totiž čerstvě vyzkoušel finální verzi Oculus Rift i aktuální provedení konkurenční technologie HTC Vive a může tedy porovnávat. Na přetřes přišlo i rozšíření EA Origin Accessu do České republiky a chystaný dokument NewGame o české vývojářské scéně. A došlo samozřejmě i na vaše dotazy z emailu a chatu.

Audio verzi Fight Clubu #261 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: YouTube

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články