Fight Club #263 HD: Fiolův klub
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #263 HD: Fiolův klub

13. 2. 2016 10:48 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Letošní únor rozhodně nenaplňuje klišé o mrtvém období, kdy buď nic nevychází a neděje se, nebo alespoň ne nic kvalitního. Před pár dny vyšel XCOM 2, čerstvě se objevila plošinkovka Unravel a vůbec je rozhodně co hrát. Třeba právě o XCOM 2 jsme se bavili v 263. Fight Clubu, který ozvláštnila přítomnost hned dvojice hostů – Filipa Krauchera (Fiola) a Zuzky Cinkové (Baty), které doplnili Pavel Dobrovský a Petr Poláček.

Pavel se bavil s Filipem právě o XCOM 2 a Petr zase o enginu Lumberyard od Amazonu. Filip se také zmínil o nejnovějším dění ohledně plošinovky Blackhole a Zuzka vás seznámila se svou prací testerky v Bohemia Interactive. A také jsme skoro hodinu odpovídali na vaše dotazy z chatu a emailu!

Audio verzi Fight Clubu #263 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: YouTube

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články