Fight Club #269 HD: Gifové hnízdo
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #269 HD: Gifové hnízdo

27. 3. 2016 17:21 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Přestože každoroční Game Developer Conference obvykle nepřináší z hráčského hlediska atraktivní oznámení spousty nových titulů, rozhodně jde o jednu z nejzajímavějších událostí celého roku. Možnost seznámit se s nejnovějšími trendy v různých oblastech vývoje her, potažmo si o nich povídat s tvůrci z celého světa, jiná akce nenabízí. Martin s Petrem se GDC 16 v San Franciscu opět účastnili a přivezli si celou řadu poznatků, o kterých se s vámi podělili v průběhu vysílání těsně nejubilejního podcastu Fight Club #269. Řeč ovšem nebyla jenom o GDC – Pavel s Adamem přinesli do debaty také svá vlastní témata.

Pavel oživil průběhu podcastu zmínkou o chystaném českém survival titul Hobo: Tough Life, který se pokouší nasbírat dostatečný počet podpůrných hlasů na Greenlightu. Snad se to hře, i díky netradičnímu námětu, povede. Hrajete totiž za bezdomovce, který se snaží přežít v realisticky zpracovaném městě.

Adam se zase pozastavil nad změnou obchodního modelu multiplayerové akce LawBreakers od Cliffa Bleszinskiho. Proč se tvůrci rozhodli vyměnit free to play za model klasické placené hry? Jde o výjimku nebo obecnější trend? Jaký to bude mít na podobu hry dopad? Všechno jsme probrali.

Nezapomněli jsme odpovědět na vaše dotazy z mailu, ale i z chatu. A došlo i na tradiční pravidla Fight Clubu.

Audio verzi Fight Clubu #269 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: youtube.com

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články