Fight Club #272 HD: Skotský král
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #272 HD: Skotský král

16. 4. 2016 19:07 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Ani uzávěrka nového Levelu, vydání Dark Souls III a hezké počasí za okny nás nemohly odradit od natáčení 272. dílu podcastu Fight Club. A doufáme, že žádná ze jmenovaných překážek neodradí ani vás od jeho sledování. V sestavě tvořené Pavlem Dobrovským, Petrem Poláčkem, Adamem Homolou a Martinem Bachem jsme se totiž bavili o nejzajímavějších herních událostech uplynulého týdne.

Velmi zajímavé věci se děly například v Rockstaru. Mezi hlavními tvůrci série Grand Theft Auto se rozhořel spor, který se po téměř dvou letech pomalého bublání dostal na veřejnost. Žaloba hlavního producenta a designéra GTA V Leslieho Benziese o 150 milionů dolarů a následná protižaloba Take 2 za porušení smlouvy je vyvrcholením kauzy, během které se bude na internetu prát hromada špinavého prádla. O tom, komu bude současná situace vyhovovat víc a kdo má větší šanci na výhru, jsme se bavili hned na začátku Fight Clubu.

Další téma novinkového bloku bylo o poznání pozitivnější. Fanoušci závodních her se totiž tento týden dozvěděli, že nemusejí smutnit ze zrušení studia Evolution, které je zodpovědné za hry jako Motorstorm nebo Driveclub. Celý tým byl totiž pohcen konkurenčními Codemasters a vývojáři začnou pracovat na zbrusu nové závodní sérii.  

V druhé části podcastu jsme se pak tradičně pokusili zodpovědět vaše dotazy z emailu a chatu, kterých bylo tentokrát o poznání více, než je obvyklé.

Audio verzi Fight Clubu #272 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: youtube.com

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články