Fight Club #279 HD: Jirka Pavlovský Unleashed
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #279 HD: Jirka Pavlovský Unleashed

4. 6. 2016 12:17 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Bez přehánění celých 10 let trvala snaha dostat nejdříve před mikrofony v podcastu na Hrej a následně i kameru ve Fight Clucu Jirku Pavlovského – dlouholetého přispěvatele Levelu, scenáristu LEVEL TV a vydavatele i překladatele komiksů a knih. A nakonec se to povedlo ve chvíli, kdy jsme snahu de facto vzdali. O to víc jsme ale rádi, že Jirka nakonec k účasti ve Fight Clubu #279 svolil a mohli jsme si s ním v podcastu popovídat o tom, co hraje, co čte a co připravuje.

Krom debaty o herních i neherních aktivitách Jirky Pavlovského jsme se chtěli v podcastu bavit i o aktuálních tématech, ale nakonec z toho sešlo. Komiksová témata převážila. Zvládli jsme ale odpovědět na většinu dotazů z mailu i z chatu a vyprodukovat i další pravidlo Klubu rváčů, což má také svou cenu.

Audio verzi Fight Clubu #279 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články