Fight Club #280: Klubové umění
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #280: Klubové umění

11. 6. 2016 12:27 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Do českých kin se přiřítil Warcraft. Po dlouhém čekání tak přišel snímek, od kterého si mnozí slibovali rehabilitaci filmových adaptací videoher a nastartování nové hollywoodské módní vlny. Všichni čtyři účastníci 280. Fight Clubu, tedy Pavel Dobrovský, Aleš Smutný, Adam Homola a David Ryneš, film viděli a velkou část vysílání tak opanovala debata o tom, zda se očekávání fanoušků naplnila, či nikoliv.

Druhé téma Fight Clubu už bylo ryze herní, i když u Blizzardu jsme ještě zůstali. David s Adamem totiž pořád hrají Overwatch a zabránit jim, aby se o této hře bavili, bylo prakticky nemožné. Na závěr jsme pak zhodnotili plány bývalých vývojářů z Lionheadu týkající se kartičkové hry Fable Fortune.

A asi vás nepřekvapí, že v druhé polovině Fight Clubu přišel tradiční čas na vaše dotazy z mailu a z online chatu.

Audio verzi Fight Clubu #280 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články