Fight Club #283 HD: Návraty
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #283 HD: Návraty

2. 7. 2016 9:46 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Žádné letní sucho zatím nenastalo, možná ale přijde až s úderem letních prázdnin. I díky doběhu E3 a sporadickým novým událostem je o čem mluvit, o což se v dalším Fight Clubu pokusili Pavel Dobrovský, Aleš Smutný a Petr Poláček. Hned zkraje představili nové číslo Levelu, ale jenom u toho přirozeně nezůstalo. Co tam mají dál?

Logicky všichni tři zmínili aktuálně probíhající kickstarterovou kampaň na zafinancování kompletního remaku legendárního Systém Shocku. Pavel se dále bavil o bojovce Absolver a nedávno vydaném románu Brány Skeldalu I.: Legenda o Rovenu, no a Aleš zmínil Phoenix Point – strategii od tvůrce XCOMu Juliana Gollopa. Samozřejmě jsme odpovídali i na vaše dotazy z chatu z mail, a došlo i na pravidlo Klubu rváčů.

Audio verzi Fight Clubu #283 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články