Fight Club #284 HD: Nesponzorováno
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #284 HD: Nesponzorováno

16. 7. 2016 13:33 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Celý internet se rochní v Pokémon GO mánii. Všichni malé potvory hledají, chlubí se s tím před ostatními, narážejí přitom do zdí a sdružují se jako lumící v místech, kde se okolo pokémonů něco děje. Třeba u nás v redakci. Tentokrát jsme se však u našeho oválného stolu nesešli kvůli chytání pokémonů, ale proto, abychom celou tu mánii reflektovali během natáčení dalšího dílu podcastu Fight Club.

Pavel, Aleš a Petr ovšem celou dobu nedřenili pouze pokémoní téma. Aleš veleváženým posluchačům vysvětlil podstatu kauzy ohledně potrestání Warner Bros. za to, že své placené youtubery nedonutila, aby dostatečně ve svých videích zdůraznili, že je dělají za úplatu. Zní to krkolomně, on také je celý ten případ krkolomný, a ne každý ho pochopil. Pro odlehčení pak Petr nabídl publiku tipy na dvě zajímavé hry – už vydaný adventurní horor Dark Fear a zajímavou policejní adventuru Beat Cop, která je ještě stále ve vývoji. A jako obvykle jsme se věnovali i dotazům z mailu a chatu, respektive jsme na závěr přidali i tradiční pravidlo Klubu rváčů. Užijte si to.

Audio verzi Fight Clubu #284 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články