Fight Club #285 HD: Potvory do kapsy
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #285 HD: Potvory do kapsy

23. 7. 2016 13:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

V rámci své nekonečné cesty za sbíráním pokémonů dorazil na natáčení 285. dílu podcastu Fight Club potetovaný démon David Ryneš. Proto jsme se opět nevyhnuli debatě o aktuálním mobilním hitu Pokémon GO. Neopakovali jsme ale postřehy z minulého dílu - zaměřili jsme se více na debatu o hře, a také o tom, proč právě ona tolik zaujala mainstreamová média u nás.

U Nintenda jsme ale zůstali i v dalším tématu - povídali jsme si o zmenšené verzi konzole NES, přes kterou Nintendo hodlá oslovit fanoušky svých starých her. Konzole, která bude v prodeji za zhruba 1800 korun, to nebude mít v době emulátorů a nejrůznějších mašinek s Androidem zřejmě úplně lehké, ale své zájemce si určitě najde.

Poslední téma novinkové části Fight Clubu se týkalo šéfgrafika Half-Life 2 Viktora Antonova, který nedávno přestoupil ze Zenimaxu do nezávislého studia Darewise, kde bude dohlížet na kreativní stránku survival hry Rokh. Závěr 285. Fight Clubu obstaraly dotazy z mailu i z chatu a tradiční pravidlo Klubu rváčů.

Audio verzi Fight Clubu #285 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články