Fight Club # 291 HD: Za oponou Prahy v Deus Ex
zdroj: tisková zpráva

Fight Club # 291 HD: Za oponou Prahy v Deus Ex

3. 9. 2016 11:16 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Nový Deus Ex se stal hned po vydání jedním z hlavních témat hráčské obce nejenom díky svým herním kvalitám a kvůli technickým problémům PC verze. Tuzemští hráči totiž mají ještě jeden důvod, proč hru takzvaně „řešit“. De facto hlavní lokací ve hře je futuristická Praha plná česky hovořících lidí, českých nápisů a českých reálií. A kdo Mankind Divided rozehrál, tak ví, že tvůrci se nepopasovali s „českým“ aspektem na mnoha místech zrovna nejlépe. Proč tomu tak je, o tom jsme si v dalším Klubu rváčů povídali s Filipem Ženíškem, lokalizačním manažerem Comgadu a obecně expertem na lokalizace.

Ještě než začala diskuse nad důvody, které vedly k tomu, že je Praha v Deus Ex zpracovaná, jak je, podělil se Adam se svými dojmy z PlayStation VR. A pak už došlo na dlouhou a plodnou diskusi o tom, proč je Praha v Mankind Divided tak šíleně nečeská, po níž jsme odpovídali na dotazy z mailu i z chatu, a nakonec vyřkli i tradiční pravidlo Klubu rváčů.

Audio verzi Fight Clubu #291 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň

Nejnovější články