Fight Club #292 HD: Věštění budoucnosti
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #292 HD: Věštění budoucnosti

11. 9. 2016 12:12 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

I kdybychom se nedívali do kalendáře, tak konec letních prázdnin a začátek září bezpečně poznáme – ze dne na den se totiž zvýšilo množství vydávaných her a zajímavých událostí okolo nich. Ty nejdůležitější podle nás jsme si jako obvykle probrali v našem podcastu Fight Club, tentokrát v tradiční sestavě Lukáš, Aleš, Adam a Petr.

Bavili jsme se dlouho a detailně o System Shock 3 - co Spector a spol. plánují nebo alespoň naznačují, co od hry čekáme, jaká podoba by se nám líbila, co je a není reálné. A podobně jsme se věnovali i chystané free to play verzi onlineovky EVE Online. A protože nám rozbor obou titulů zabral opravdu hodně času, vrhli jsme se poté hned na dotazy z mailu i chatu a pravidlo Klubu rváčů.

Audio verzi Fight Clubu #292 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň

Nejnovější články