Fight Club #294 HD: Sportovní snění
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #294 HD: Sportovní snění

24. 9. 2016 14:27 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Těsně před námi je nejenom vydání typických podzimních blockbusterů, ale i zajímavé herní akce. Na začátku října se v Brně koná herní festival Gamer Pie a na začátku listopadu zase tradiční vývojářská konference Game Developers Session. Obě dvě jsme si přiblížíli v sestavě Lukáš (moderátor), Adam, Vašek a Petr (debatní jednotka). Dále jsme se zabývali následujícími tématy:

Vašek Pecháček se pokusil shrnout hlavní rozdíly mezi letošními verzemi fotbalových titulů PES a FIFA, zatímco Lukáš se dlouze rozpovídal o letošním ročníku NHL.

Po několika měsících relativního klidu se v poslední době opět řeší celá řada událostí okolo Steamu. Změny v rámci uživatelských recenzí jsme probírali ve Fight Clubu #293 a nyní jsme se podívali, kam se debata o správnosti tohoto kroku posunula, potažmo jak Valve na kritiku i chválu reagovala.

A když už jsme byli u Steamu, podívali jsme se na zoubek aktuální rozepři mezi Valve a studiem Digital Homicide, kde už padají první návrhy na žalobu. Závěrečnou část podcastu tvoří jako obvykle naše odpovědi na vaše dotazy z mailu i z chatu.

P.S. Ta hra, na níž si Lukáš nemohl vzpomenout, se jmenuje... Dragonblade: Cursed Lands' Treasure

Audio verzi Fight Clubu #294 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články