Fight Club #295 HD: Hráč z laboratoře
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #295 HD: Hráč z laboratoře

8. 10. 2016 16:09 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Po přestávce kvůli státnímu svátku v minulém týdnu a speciálním podcastu během festivalu Gamer Pie (záznam připravujeme) je redakce Games.cz zpět s klasickým podcastem Fight Club s pořadovým číslem 295. A také s hostem v podobě Ondřeje Hrabce – vědcem, který se na Pedagogické fakultě UK zabývá motivací hráčů, optimálním prožitkem při hraní nebo herním stylem u (polo)profesionálních hráčů. Právě těmito tématy se tedy Fight Club #295 zabýval především. Pavel, Aleš a Vašek ale rozebrali ještě několik dalších námětů.

Konkrétně Pavel představil Daydream – novou verzi cenově dostupné virtuální reality od Google. No a Vašek s Alešem se obšírně pobavili o problematice balancu v karetní hře Hearthstone. Samozřejmě jsme zodpověděli i vaše dotazy z mailu a chatu.

Audio verzi Fight Clubu #295 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články