Fight Club #298: Ach ty recenze...
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #298: Ach ty recenze...

28. 10. 2016 13:49 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Už příští týden se ve dnech 4. a 5. listopadu uskuteční 14. ročník tuzemské vývojářské konference Game Developers Session. Při této příležitosti přišel program GDS do podcastu přiblížit ředitel celé akce Pavel Barák. Společně s ním zasedl ke stolu Pavel v roli moderátora, aby se s Petrem, Alešem a Adamem bavili o dalších tématech.

Rozebrali jsme nedávno odhalenou konzoli Switch od Nintenda – jak vidíme její šance na úspěch, co říkáme na její design, a jak hodnotíme její slibované funkce. Pak se debata stočila na oznámený krok Bethesdy neposkytovat kopie svých her na recenze před jejich vydáním. A na závěr jsme tradičně zodpověděli vaše dotazy z mailu i z chatu.

Audio verzi Fight Club #298 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články