Fight Club #299 HD: Červ ve VR
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #299 HD: Červ ve VR

6. 11. 2016 15:35 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Příští týden ve středu proběhne natáčení jubilejního Fight Clubu #300 – podrobnosti o místě, času a jiných detailech najdete v jiném článku. To jen pro připomenutí, protože tento „předjubilejní“ Fight Club také stál za to. Hostem byl videoherní veterán Jakub Červinka, který dlouhá léta psal do Excaliburu i Score a nyní se věnuje produkční a vydavatelské činnosti. „Červ“ si přišel do podcastu s Pavlem, Adamem a Vaškem popovídat hlavně o VR technologiích a pro ně určených hrách. Všichni zúčastnění ale probírali i další témata.

Zatímco od Jakuba Červinky jste se dozvěděli, jak se mu s VR helmou hraje například Elite Dangerous nebo EVE Valkyrie, od zbylého osazenstva jste se dočkali debaty na konto nedávno představené platformy Incubator od tuzemského studia Bohemia Interactive nebo karetní hry Gwent od CD Projektu. Jako obvykle jsme nezapomněli zodpovědět i vaše dotazy z mailu a z chatu.

Audio verzi Fight Club #299 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články