Fight Club #301: Cesta vlakem
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #301: Cesta vlakem

19. 11. 2016 12:05 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Oslavy 300. dílu našeho podcastu Fight Club byly bujaré a vydařené. Nakonec jsme se ale museli profackovat a probrat, abychom vyšli vstříc další třístovce. A načali jsme ji s hostem v podobě Vojtěcha Vaňka ze studia Paperash, které nedávno vydalo parádní hru Dark Train. Právě o ní byla řeč v úvodu. Do židlí u debatního stolu jinak vedle zmíněného hosta usedli ještě Petr Poláček s Vaškem Pecháčkem, a moderoval to všechno s pomocí vlídného slova Lukáš Grygar.

Vedle představení nového čísla Levelu v úvodu a výživné debaty o vývoji Dark Train v polních podmínkách, jsme se v druhé části, než jsme se vrhli na vaše dotazy, pobavili ještě o Dishonored 2 a stealth akcích obecně. A nakonec čekejte ...no jo, obvyklé pravidlo Klubu rváčů.

Audio verzi Fight Club #301 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články