Fight Club #302: Srdíčka pro Adama
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #302: Srdíčka pro Adama

27. 11. 2016 8:45 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Pokud vás ještě zcela nepohltily šílené slevové akce u příležitosti Black Friday, můžete s námi strávit následující minuty při sledování tradičního středečního podcastu Fight Club. Moderoval Pavel Dobrovský a po jeho boku usedli Adam s Alešem a Petrem, aby se pobavili o těchto tématech.

Zatímco Pavel divákům a posluchačům představil projekty Claw Hunter a Salvaged, Petr s Alešem podebatovali nad netradičním krokem tvůrců Star Citizen, kteří podporovatelům z řad hráčů odtajnili interní časovou osu vývoje. Posledním tématem bylo nové nařízení Electronic Arts pro youtubery, které podpoří buď poskytnutím kopie na recenzi či video, nebo si za video u nich přímo zaplatí. Nově budou muset své streamy a popisky, minimálně v Německu, označovat jasně viditelnými a danými popisky "podporování EA" nebo "reklama EA". Na samotném konci došlo samozřejmě i na vaše dotazy z mailu a z chatu.

Audio verzi Fight Club #302 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články