Fight Club #303: No Sky for Man
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #303: No Sky for Man

4. 12. 2016 11:22 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

V posledním listopadovém podcastu Fight Club usedli v naší klubovně Pavel Dobrovský, Martin Bach, Vašek Pecháček a Adam Homola a povídali si zejména o hře No Man's Sky, která se dočkala nejen updatu, ale i vyvrcholení kauzy kolem stížnosti skupiny hráčů na nesplněné sliby vývojářů. Věnovali jsme se ale i dalším tématům, které přinesl uplynulý týden ve světě videoher.

Jednu zajímavou novinku ohlásil například Facebook. Největší sociální síť světa se chystá opět nakopnout takzvané "sociální hry" a představila systém, který umožní uživatelům Facebook Messangeru měřit své síly s ostatními v malých arkádových hrách. Poučil se Facebook ze svých minulých chyb a má šanci si ukousnout zpět z koláče, který mu z velké části přetáhly klasické mobilní hry? I o tom byla řeč hned v první části Fight Clubu.

A abychom nemluvili jen o byznysu, třetí část novinkového bloku jsme věnovali velmi zajímavé hře The Signal From Tölva, kterou autoři představili v desetiminutovém videu. Překvapivě akční zážitek v zajímavém sci-fi prostředí zaujal hlavně Pavla, své si k němu ale řekli i ostatní, aby poté odpověděli na vaše dotazy z chatu a z mailu.

Audio verzi Fight Club #303 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články