Fight Club #304: Lízací klub
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #304: Lízací klub

11. 12. 2016 12:05 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Dříve bývalo obvyklé, že se v předvánočním období jen obtížně hledala nějaká zajímavější videoherní témata. Všechny zásadní hry už vyšly, videoherní průmysl se připravoval na krátké období vánočního spánku a nic se nedělo. Díky Sony už to ale neplatí. Její videoherní akce PlayStation Experience se už tři roky stará o to, že i v prosinci je co řešit. Právě PSX a zejména hry, které Sony během úvodní tiskovky oznámila, jsme probírali v dalším podcastu. Tentokrát s Alžbětou Trojanovou v roli hosta, kterou jako moderátor doplnil před kamerou Pavel Dobrovský, a jako stafáž Aleš Smutný s Petrem Poláčkem.

Konkrétně jsme se bavili hlavně o druhém dílu The Last of Us, probrali jsme obšírně kvality a nekvality Dead Rising 4, opět jsme zmínili Bětčin oblíbený Gwent a vypíchli jsme další zajímavé hry, které Sony předvedla nebo oznámila během PSX. A nezapomněli jsme ani na vaše dotazy z mailu a chatu.

Audio verzi Fight Club #304 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články