Fight Club #307: Sépiové studio
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #307: Sépiové studio

8. 1. 2017 10:01 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Už je to taková tradice. Poslední Fight Club v roce rekapitulujeme (viz FC #306), první Fight Club v roce řešíme osobní vyhlídky a očekávání od roku právě započatého. A přesně tomu jsme se věnovali ve Fight Clubu #307, ve kterém se dozvíte o očekávaných hrách od Pavla, Aleše, Vaška a Petra.

Seznam her, o kterých jsme se letmo či více podrobně zmínili, je dlouhý. Každý z redaktorů vám každopádně sdělil, proč ho daný titul zajímá. Krom obvyklých podezřelých typu Mass Effect Andromeda došlo i na méně známé připravované tituly typu Nioh, The Church in the Darkness, Tokyo 42, Absolver nebo What Remains of Edith Finch. Že jste na tyto a další hry zapomněli? Právě proto jsme se dnes o nich bavili. Samozřejmě jsme nevynechali ani vaše dotazy z mailu a z chatu.

Audio verzi Fight Club #307 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články