Fight Club #311: Jedeme do Afriky!
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #311: Jedeme do Afriky!

5. 2. 2017 12:04 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Únor by měl být podle všech předpokladů herně docela slušně natřískaný měsíc. Ať už je řeč o open betách For Honor a Ghost Recon Wildlands, spuštění early access verze Conan Exiles nebo vydání Torment: Tides of Numenera či Sniper Elite 4. Právě proto jsme si o některých z těchto her povídali v dalším podcastu.

Moderování se ujal Pavel Dobrovský, témata rozebírali Aleš, Adam a Vašek. Všichni jmenovaní se zaměřili na spuštění early access Conan Exiles, vzájemně porovnali své dojmy z uzavřené bety For Honor, zmínili kickstarterovou kampaň postapo adventury Beautiful Desolation od tvůrců Stasis, ale i herní scénu v Africe. Ano, nějaká tam je. A jako obvykle osazenstvo odpovědělo i na vaše dotazy z mailu a z chatu.

Audio verzi Fight Club #311 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články