Fight Club #312: Ať žije Molyneux!
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #312: Ať žije Molyneux!

12. 2. 2017 11:47 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Že herní scéna v naší kotlině rozhodně nestagnuje, dokazuje nejenom vyhlášení České hry roku 2016, které řadu hráčů může seznámit s tituly, o nichž doposud neměli povědomí. Dokazuje to například i ambiciózní projekt World of Castles, který se objevil na platformě Indiegogo. V dalším podcastu Fight se ale Pavel, Aleš, Petr a Martin budou bavili i o dalších věcech.

Vynechat jsme nemohli soudní při společností ZeniMax a Oculus VR kvůli virtuální realitě Oculus Rift. První rozhodnutí už soud vyřkl, obě dvě strany se ale budou odvolávat. Shrnuli jsme, co se vlastně stalo, co soud rozhodl, koho se to týká apod. Ve zbylé části jsme se zaměřili na známé projekty, které vznikají díky finanční podpoře uživatelů z různých crowdfundingových platforem – Psychonauts 2, Pillars of Eternity 2 nebo The Banner Saga 3. A nezapomněli jsme odpovědět na vaše dotazy z mailu a z chatu.

Audio verzi Fight Club #312 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články