Fight Club #321: VR v praxi
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #321: VR v praxi

15. 4. 2017 11:37 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Zákeřný update Windows 10 na našem streamovacím počítači způsobil tento týden takové technické problémy, že jsme nemohli po dlouhé době vysílat Fight Club naživo. I bez vašeho dohledu jsme se ale do natáčení pustili, takže se můžete mrknout na záznam podcastu, jehož hlavním tématem byla virtuální realita. Do studia totiž dorazil majitel první pražské VR herny Marek Ďuriš.

Poté, co Marek povykládal, jak to v takové VR herně chodí, a jak lidé na setkání s VR reagují, jsme se pustili do nejnovějšího dění okolo YouTube. Vody populární platformy rozvířilo nedávno rozhodnutí omezit příjmy z reklam malým a začínajícím kanálům, aby se tím zabránilo kradení obsahu. Samozřejmě to nezůstalo bez odezvy. A krom výše uvedeného se ještě pobavíme o Frostpunk, nové hře od tvůrců This War of Mine, a o teaseru na nový Star Wars: Battlefront 2. Na závěr pak zodpovíme vaše dotazy z mailu a z chatu.

Audio verzi Fight Club #321 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články