Fight Club #322: Hekající skála
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #322: Hekající skála

23. 4. 2017 12:10 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Ještě jednou se divákům a posluchačům omlouváme za zmatky ohledně Fight Clubu #321. Holt jsme se nechali vypéct updatem pro Windows 10, který z našeho vysílacího stroje udělal nepoužitelnou snůšku počítačových komponent. Všechno jsme ale v mezičase opravili, takže natáčení Fight Clubu #322 už probíhalo podle obvyklého scénáře. Co jsme v něm probírali, a jaké bylo obsazení?

Před kameru se tentokrát posadili Martin, Adam, Aleš a Lukáš jako moderátor, aby probrali třeba aktuální číslo magazínu Level, které vyjde na konci týdne. Dále se osazenstvo podcastu zaměřilo na nové informace o střílečce Star Wars Battlefront II, které se v mezičase objevily, a lze říci, že fanoušky Hvězdných válek spíše potěšily. Adam se zmínil o plošinovce Yooka-Laylee, a pobavili jsme se též o možné konkurenci pro Steam v podobě platformy WeGame od čínského giganta Tencent. A nakonec došlo i na vaše dotazy z chatu a z e-mailu.

Audio verzi Fight Club #322 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Vlastní

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články