Fight Club #329: Need for oves
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #329: Need for oves

7. 6. 2017 15:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Už v sobotu 10. června v noci začíná letošní roční herní výstavy E3 tiskovou konferencí společnosti Electronic Arts. Samozřejmě budeme u toho jak na místě, tak v redakci prostřednictvím komentovaného přímého přenosu. Co dalšího pro vás v průběhu E3 2017 v redakci chystáme? Dozvíte se to v průběhu následujícího podcastu Fight Club. Co dalšího jsme si pro vás připravili.

Ve složení Pavel, Adam, Petr a Martin jsme se podívali na zoubek na první pohled velmi zajímavé taktické akci Police Stories, která se snaží zaujmout hráče v kampani na Kickstarteru. Bavili jsme se též o nedávno představeném novém díle závodní série Need for Speed s podtitulem Payback. A na samotný závěr jsme, jako obvykle, odpověděli na vaše dotazy z mailu i z chatu.

Audio verzi Fight Club #329 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Vlastní

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články