Fight Club #332: Vesmírné okno
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #332: Vesmírné okno

16. 7. 2017 17:27 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Že zombíci zalézají na léto do svých doupat a vylézají zase až s podzimním poklesem teplot? Ani omylem, jak dokazuje mix survivalu, strategie, RPG a simulace Zafehouse Diaries 2, který vám v dalším podcastu serveru Games.cz představuje Pavel. O čem se bavil, a co probíral v dalším průběhu Fight Clubu zbytek bojovníků ve složení Adam, Vašek a Petr?

Řešili jsme sandboxový projekt Space Odysey, inspirovaný vizí známého astrofyzika Neila deGrasse Tysona, který se nedávno objevil na Kickstarteru. Probrali jsme různé aspekty obsahového DLC Rise of the Necromancer pro Diablo III a zmínili jsme problém s nízkou obtížností tohoto přídavku. A v neposlední řadě jsme se věnovali realistickému pojetí boje ve strategii Steel Division: Normandy 44, kterou nyní Vašek hraje, potažmo jsme se podívali, jak chce boje v druhé světové zpracovat střílečka Hell Let Loose.

Audio verzi Fight Club #332 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Vlastní

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články