Fight Club #333: Méně hymen, více RPG
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #333: Méně hymen, více RPG

22. 7. 2017 14:00 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Prázdninové dny jsou nejenom v herním průmyslu známé také pod označením „okurková sezóna“. Média se chytají i událostí, které by normálně nechala plavat, a jsou ráda za každou alespoň mírně zajímavou událost. Co přišlo v posledních dnech této „okurky“ zajímavé redakci Games.cz? Dozvíte se to v dalším vysílání našeho podcastu Fight Club.

Z pohledu světového jde o naprostou maličkost, ale z pohledu tuzemského jde o malý průlom v mezích zákona. Ve FIFA 18 se po letech objeví plně licencovaný klub české ligy, konkrétně Sparta Praha. Co na to říkají Petr s Vaškem? Čekají, že se v budoucnu řady licencovaných tuzemských klubů ve FIFA hrách ještě rozšíří? Bavili jsme se též o návratu „otce“ série Mass Effect Casey Hudsona do vedení BioWare, a co to může znamenat pro budoucí produkci tohoto studia. Letmá zmínka padla i o chystané (retro)konzoli Ataribox od znovuzrozeného Atari a podívali jsme se rovněž na zajímavé plány Ubisoftu.

Audio verzi Fight Club #333 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Vlastní

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články