Fight Club #338: GamesCom 2017 speciál
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #338: GamesCom 2017 speciál

26. 8. 2017 11:12 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

V německém Kolíně nad Rýnem tento týden probíhá herní výstava Gamescom, která je sice v prvé řadě určená pro širokou veřejnost (letos bylo opět s předstihem vyprodáno), ale její součástí je každoročně i představení nových titulů, potažmo prezentace her novinářům, distributorům, vydavatelům a jiným živlům videoherního průmyslu. Proto jsme Gamescom už po osmé (vlastně po patnácté, když počítáme předcházející německou výstavu Games Convention) navštívili, hráli doposud nevydané hry, hovořili s vývojáři, s kolegy novináři a nasávali atmosféru místa prodchnutého až do základů jenom hrami. A o své dojmy jsme se s vámi podělili v tomto podcastu.

Dojmů a poznatků jsme si z letošního Gamescomu odvezli hodně. Protože jsme většinu očekávaných vysokorozpočtových titulů hráli už na E3 v červnu, zaměřili jsme se na hry, o kterých dospodu nebylo tolik slyšet, případně došlo v mezičase k jejich oznámení. Jde například o zajímavou akci BioMutant od bývalých členů studia, které vytvořilo Just Cause. Vyzkoušeli jsme také frenetickou akční hopsačku Cuphead, podívali se na zajímavou akci Frostpunk od tvůrců This War of Mine, ale nezapomněli jsme ani na produkci českých tvůrců. Na českém stánku jsme si například vyzkoušeli parádní VR věc Beat Saber, pobavili se o plánovaných updatech pro unikátní survival bezdomovce Hobo a tak dále. Dívejte se a poslouchejte, co dalšího nás na Gamescomu zaujalo.

Audio verzi Fight Club #338 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články