Fight Club #339: Návrat MMORPG
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #339: Návrat MMORPG

3. 9. 2017 9:56 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

O čem se bavíme v redakci, když zrovna nenatáčíme podcast? O tom samém, co následně ve Fight Clubu probíráme. Ano, až tak je to jednoduché. Ve Fight Clubu #339 si tedy Pavel, Adam, Aleš a Patrik posvítili na čerstvě oznámené pokračování vikinské rubačky Rune s podtitulem Ragnarok, ke kterému se tvůrci z Human Head vrátili po dlouhých 17 letech! Aleš se podělil o svůj pohled na hru Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr, kterou viděl na Gamescomu. A ze stejné, gamescomácké, stáje pochází i další téma, tentokrát od Pavla. O čem během vývojářské konference během GC hovořil legendární Richard Garriott? 

Krom jiného se Adam s ostatními bavili, co nyní hrají – konkrétně remasterovanou verzi strategie StarCraft. A zodpovíme samozřejmě i vaše dotazy z mailu a z chatu, které opět vydaly na samostatnou sekci.

Audio verzi Fight Club #339 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Vlastní

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články