Fight Club #340: Polské karty s Bětkou Trojanovou
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #340: Polské karty s Bětkou Trojanovou

9. 9. 2017 11:20 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Ve Fight Clubu s pořadovým číslem 340 jsme přivítali vzácného hosta, kterým je Alžběta Trojanová. Ta se, stejně jako my, podívala na GamesCom v Kolíně a tak jsme probrali pár věcí, které v Kolíně nad Rýnem viděla. S Alešem si důkladně popovídali o karetní hře Gwent: The Witcher Card Game od CD Projektu a když jsme u fantasy, došlo i na Middle-Earth: Shadow of War a v jeho rámci i další kontroverzi ohledně mikrotransakcí.

Kromě Bětky a Aleše uvidíte i Adama a samozřejmě Pavla, kteří rozhodně budou mít ke všem tématům co říct, ostatně Pavel vám Gwent ukazoval v uzavřené betě, Adam si jej taky zkusil, a co se týče Taliona, má na kontě pár set mrtvých skřetů. Nakonec jsme nakousli i to, jak se Uncharted: The Lost Legacy podařilo navázat na odkaz Nathana Drakea. Došlo samozřejmě i na vaše zvídavé dotazy z mailu i chatu. 

Audio verzi Fight Club #340 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Vlastní

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články