Fight Club #357: Čučel
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #357: Čučel

14. 1. 2018 9:59 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Druhý letošní Fight Club se pořád odehrával v informačním polosuchu, kdy se herní průmysl teprve probouzí a zase tolik se toho kolem nás neděje. Jenže ani to nám není překážkou, protože třeba Adam se nám pustil do zajímavě streamlinované stealth akce Never Stop Sneakin', zatímco Vašek sáhnul do úplně jiného soudku a vytáhl z něj český Attentat 1942.

Do třetice se pak v podcastu objevil Petr, který navážal na Vaškovo povídání o Attentat 1942. Ten byl totiž společně s Chuchelem nominovaný v rámci prestižních cen IGF. Jak to nakonec dopadne nemůžeme předvídat a musíme si počkat na březnové GDC. Pobavit se o tom ale můžete už teď, stejně jako o dalších nominovaných a o celém IGF. Celé se tomu pokusil dát alespoň nějaký rámec Lukáš v pozici moderátora. Druhá polovina podcastu pak patřila už tradičně vám a vašim dotazům.

Audio verzi Fight Clubu #357 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Vlastní

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články