Fight Club #359: Core Loop
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #359: Core Loop

28. 1. 2018 9:23 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Playerunknown’s Battlegrounds hýbe herním světem natolik, že se konečně dohýbala i k nám do redakce. Věřte nevěřte, ale Vašek s Alešem PUBG hrají a nepřekvapivě je to oba nesmírně baví. O své zážitky z modré zóny (a někdy i mimo ni…) se s vámi podělili ve Fight Clubu s číslem 359. Nešlo ale samozřejmě o jediné téma.

Druhou podcastovou dvojici představuje Pavel s Adamem. První jmenovaný je fascinován aktuálními událostmi ve sci-fi onlineovce EVE Online, zatímco ten druhý zase nedávným oznámením Nintendo Labo. Společně si pak všichni dají krátké filmové okénko, protože se nám blíží Tomb Raider, možná Duke Nukem, a něco se děje i kolem filmu podle Uncharted.

Audio verzi Fight Clubu #359 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Vlastní

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články