Fight Club #360: Příští pětiletka
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #360: Příští pětiletka

3. 2. 2018 13:52 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Umělá inteligence, machine learning, budoucnost kamenných obchodů v souvislosti s Xbox Game Pass a vstup Facebooku na pole streamovacích služeb... Jak vidíte sami, 360. díl podcastu Fight Club byl plný nelehkých témat, ale tím se nenechte odradit, došlo i na odlehčenější diskusi.

I přes komplexnost některých zpráv se do nich pokusíme před kamerou zakousnout tak, abychom je přežvýkali sami a hlavně abyste si z toho odnesli něco i vy. Nakonec je dost dobře možné, že se o umělé inteligenci budeme v podcastech bavit letos i příští rok stále častěji, což jde říct i o různých předplatitelských službách a nakonec i o Facebooku a jeho herních aktivitách.

Audio verzi Fight Clubu #360 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Vlastní

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články