Fight Club #362: O Kingdom Come s Martinem Klímou
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #362: O Kingdom Come s Martinem Klímou

18. 2. 2018 14:44 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Jaké jiné téma z uplynulého týdne vybrat pro Fight Club, než Kingdom Come? Napovíme vám, žádné jiné! V 362. díle našeho pořadu se budeme věnovat jen a pouze propírané novince Kingdom Come: Deliverance. Standardní členové naší redakce byli tentokrát doplněni zajímavou návštěvou z nedaleka. K Pavlovi Dobrovskému, Petru Poláčkovi a Patrikovi Hajdovi tentokrát zasedl vzácný host v podobě Martina Klímy, producenta hry a spoluzakladatele studia Warhorse.

Můžete se tak dozvědět další informace o vývoji hry, jak probíhalo její vydávání a také si poslechnout odpovědi na spoustu otázek, ať už od kluků, tak z řad čtenářů, kteří Fight Club sledovali (a že vás bylo).

Audio verzi Fight Clubu #362 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články