Fight Club #366: Schrödingerův šnek
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #366: Schrödingerův šnek

18. 3. 2018 10:20 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Po Kingdom Come přišlo Into the Breach. Některé členy redakce umí letos hry chytnout a opravdu dlouho nepustit, a to máme teprve půlku března. Into the Breach je nenápadná šedá myš, se kterou se jistě znovu setkáme na konci roku v nejedné kategorii Hra roku 2018. A právě Into the Breach bude jedním z témat aktuálního, už 366. podcastu Fight Club. 

Snad jen škoda, že si tuhle strategii nemůžeme zahrát třeba v MHD na Switchi. Majitelé nové konzole od Nintenda ale nemusí zoufat, protože o hry nouze není a nebude ani letos. Nintendo se před pár dny pochlubilo řadou nových oznámení, na která jsme si ve Fight Clubu taky posvítili. Také jsme se v rychlosti podívali na dvojici titulů Amid Evil a Under a Porcelain Sun. A samozřejmě jsme odpovídali i na dotazy, kterými jste čtveřici Vašek, Šárka a Adam zahrnuli. 

Audio verzi Fight Clubu #366 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články