Fight Club #367: Čistka v redakci
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #367: Čistka v redakci

24. 3. 2018 9:49 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Víte, že ne každá hra se k vám chová férově? Že ne všichni mají v multiplayeru se stejnou zbraní stejný damage? Hry si s vámi hrají, kouzlí s čísly a málokdy to přiznají. O tom je Martinův článek z letošního GDC, a i o tom byl z části 367. podcast Fight Club, který v některých chvílích nečekaně eskaloval v loučení členů redakce.

Od déle trvajícího trendu v multiplayeru se podíváme i na aktuální věcí, a to na řadu nových oznámení. Před pár dny jsme se totiž dozvěděli o Shadow of the Tomb Raider, V-Rally 4, Scavengers a dalších hrách, na které se můžeme těšit v následujících měsících.

Dojde ale také na probíhající snahy o založení herních odborů a na stárnutí ve hrách. Jev poněkud neobvyklý, ale když je zpracovaný dobře, může vykouzlit divy. A když zbude čas, prosvištíme si v rychlosti mobilní verzi PUBG.

Audio verzi Fight Clubu #367 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články