Fight Club #369 – Duben, s Kratem budem
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #369 – Duben, s Kratem budem

7. 4. 2018 15:57 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Pravidelný podcast Fight Club jsme si dali s řadou témat. V rychlosti jsme projeli několik důležitých a velkých zpráv z minulého týdne. Zmínili jsme vesmírný sandbox No Man’s Sky, který bude dělat radost i hráčům na Xbox One. Dojde i na netradiční oznámení ohledně loot boxů v Shadow of War nebo na sypání popela na hlavu ve Square Enix. A taky zhodnotíme cheatovací mód v Assassin's Creed Origins.

Z novinek nemůžeme nezmínit ani úspěch Ghost Recon Wildlands, které je tak rozjeté, že vyfasuje další rok aktivní podpory. Pak se ale taky podíváme dopředu, konkrétně na dubnové hry, a vypíchneme za nás ty nejzajímavější a ty, u kterých asi strávíme spoustu hodin. A pozor, nebude to jenom God of War.

Audio verzi Fight Clubu #369 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články