Fight Club #371: Jarní přemítání
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #371: Jarní přemítání

21. 4. 2018 9:21 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

CD Projekt je svůj a je to dobře. S Cyberpunkem nikam nespěchá a na pilu netlačí ani u Gwentu. Ten se totiž dočká obrovských změn a očekávanou singleplayerovou kampaň si zahrajeme s nemalým zpožděním. I tohle jsme řešili v 371. Fight Clubu ve složení Lukáš, Aleš, Šárka, Adam.

Minimálně dva ze čtyř účastníků podcastu totiž hráli Gwent jak v Zaklínači, tak v samostatné podobě docela dlouho a na nové změny mají poměrně jasný názor. Podívali jsme se ale taky na návrat Sama Fishera a řekli si, proč tohle Ubisoft na jedné straně zvládl a na druhé hrozně zpackal.

Prosvištěli jsme si taky nejnovější drby kolem Call of Duty: Black Ops IIII, ukážali si prstem na EA a jejich sypání si popela na hlavu, zakroutili hlavou nad Rampage a na závěr se už tradičně věnovali vašim dotazům.

Audio verzi Fight Clubu #371 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články