Fight Club #373: Jen houšť a větší hry!
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #373: Jen houšť a větší hry!

6. 5. 2018 10:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

373. díl podcastu Fight Club byl takový hezky variabilní. Probereme klasické hry, netradiční hry i věci, které se dějí v herním průmyslu. Zástupce těch tradičních her máme hned dva. První je Total War: Thrones of Britannia, které si zahrál Vašek a rád se s vámi podělí o své zkušenosti.

Phoenix Point připadá zase na Pavla, ale musíme se přiznat, že nás tenhle „duchovní nástupce“ X-COMu zajímá všechny. Patrik s Adamem se zase pozastaví nad netradiční hrou, a to Nintendo Labo, které si mohli vyzkoušet, poskládat a zahrát si. A podívali jsme se i na God of War.

Nakonec došlo i pozastavení nad částečným oživením SteamSpy, které jsme nejen my, ale i jeho provozovatel označili před několika týdny za mrtvé. Naštěstí to už není pravda, SteamSpy ožil a je tu s námi zase. Nu a samozřejmě, že došlo i na vaše dotazy.

Audio verzi Fight Clubu #373 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články