Fight Club #375: Ijáčkův klub
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #375: Ijáčkův klub

20. 5. 2018 10:50 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Jako každý týden, i tentokrát jsme spolu zasedli v našem útulném studiu, abychom v rámci Fight Clubu prodiskutovali aktuální (ale ne nutně) hry a věci kolem nich. Přesněji řečeno, zasedli zde Šárka Tmějová, Pavel Dobrovský, Aleš Smutný a Patrik Hajda. Témat k probrání máme hned několik a těžko říct, které je hlavní. Rozhodně nás – a tušíme, že i vás – zaujalo datum vydání Stalkera II. Podívali jsme se také na neslavný konec studia Boss Key Clifforda Bleszinského a na to, co čeká vývojářské hvězdy, kterým se nedaří.

Probereme i šíleně vyhlížející Rage 2 a ... na to konto jsme trošku zešíleli, tím spíše, že nám pomáhaly vaše dotazy, na které samozřejmě došlo i tentokrát.

Audio verzi Fight Clubu #375 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články