Fight Club #382: Půl-bilanční klub
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #382: Půl-bilanční klub

15. 7. 2018 16:22 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Kostky jsou vrženy, data stanovena (víceméně), a my se tak můžeme s jistotou větší než malou podívat na to, co nás čeká a možná mine v druhé polovině letošního roku. Ono se nakonec určitě ještě něco odloží na příští rok, ale aktuální plán chystaných her vypadá solidně a tak, že od srpna až do konce roku nebudeme vědět, kam dřív skočit. V podcastu 382 jsme probrali, na co se kdo z nás těší a proč, vypíchli jsme ty nejzajímavější, největší a nejambicióznější tituly, ale podívali se i na černé koně.

A pak došlo i na pravý opak. Ohlédneme se do nedávné minulosti uplynulých měsíců a řekli si, na jaké hry jsme se těšili, ale po vydání jsme nad nimi ohrnuli nos a dali ruce pryč. Nebo které jsme si třeba i vyzkoušeli, dali jsme jim šanci, ale po chvíli jsme je odložili a šli raději uklízet. A samozřejmě došlo i na vaše dotazy, které jste kladli buď chatu a nebo emailem.

Audio verzi Fight Clubu #382 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články