Fight Club #410: S rezidentním expertem Davidem Rynešem
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #410: S rezidentním expertem Davidem Rynešem

27. 1. 2019 9:46 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Fight Club začínal (plánovaně!) s menším zpožděním, ale z dobrého důvodu, a tím důvodem nebyl nikdo jiný než David Ryneš, kterého můžete znát jak z některých našich GamesPlayů, tak z předchozích Fight Clubů. David hraje prakticky všechno, ale tentokrát jsme si ho pozvali především kvůli Resident Evil 2, z nějž se vyklubal velký hit.

Když jsme se vymanili z hororových událostí v Raccoon City, vzlétli jsme do oblak. Aleš totiž hraje Ace Combat 7, brzy napíše i recenzi a v podcastu se s vámi rád podělil o dojmy z hraní. Vašek se pak pozastavil nad novou strategií At the Gates a posvítili jsme si na citlivá témata ve hrách, včetně některých současných konfliktů. V druhé části podcastu jsme nezapomněli samozřejmě ani na vaše dotazy.

Audio verzi Fight Clubu #410 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články