Fight Club #428 s tvůrcem Golem VR
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #428 s tvůrcem Golem VR

2. 6. 2019 8:42 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Po několika odkladech v našem studiu konečně přivítáme Tomáše Bachtíka, jednoho z tvůrců zážitku z rudolfinské Prahy ve virtuální realitě Golem VR, který je kromě toho také vášnivým hráčem. Mimo to probereme nějaké ty aktuální záležitosti, ať už kolem zaklínačského seriálu, nebo českých her, které se po zimním spánku probouzí k životu.

Tomáše ohledně Golema důkladně vyzpovídáme a podělíme se i o naše zážitky z hraní, protože jsme v minulých dnech tuhle interaktivní expozici společně navštívili. K tomu se nám vyrojily spekulace o filmových Knights of the Old Republic a taky fotky ohyzdných zbrojí pro seriálového Zaklínače, takže toho k probírání máme víc než dost.

Kingdom Come: Deliverance je navíc se svým posledním a největším DLC s hraním za Terezu a jejím psíkem Flekem konečně kompletní. Beat Saber minulý týden opustil early access, DayZ vychází na PlayStation 4 a dočkáme se i nových dodatků ke třetí Armě.

Audio verzi Fight Clubu #428 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články