Fight Club #68 - o mrtvých myších a lidech
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #68 - o mrtvých myších a lidech

3. 3. 2012 8:40 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Určitě to znáte: člověk se musí otáčet. Na ulici, aby ho nesrazila šílená maminka s kočárkem. Na záchodě, aby ho nedostali zlí skřeti. Na Martina Bacha, aby se na něj nemračil. Anebo se musí otáčet v životě -  to aby měl co dělat, jíst a hrát. Nikola Bornová aka Tlamiczka k tak aktivním lidem určitě patří, jak ukázala ve Fight Clubu #68. Nejprve poreferovala o hře Coral City, na které pracuje a o životě vývojářky v Čechách a následně se o slovo přetahovala s Faridem Starmanem, protože oba chtěli hrozně moc povídat. A to je dobře pro nás, i pro vás.

Pakliže si totiž pustíte Fight Club #68, tak uslyšíte o situaci scénáristky Jennifer Helperové z Bioware, dozvíte se, jak se stát herním scénáristou v zahraničí i na českém dvorku a podivíte se nad experimenty jako je ohlášená adventura 39 stupňů anebo vydaná Dear Esther. Po výživné hodinové debatě Martina, Pavla, Farida a Nikoly pak můžete při odpovídání na dotazy zjistit, kdo by chtěl s kým rozmnožovat civilizace ve vesmíru anebo jak se díváme na mod 1999 pro BioShock Infinite. Témat je hodně a debatujících také.

Mimochodem Petr Poláček před koncem Fight Clubu nahradil Farida, který neznámo kam zmizel. Petrovi jsme na to hned přišli a právě v těchto minutách se z něj snažíme mučením dostat, kam Farida zakopal. Metoda? Nutíme ho hrát Secret Agent Barbie. Ano, jsme zlí.

Jestli si pustíte stream tady v textu nebo v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. V soutěži tentokrát hrajeme o akční RPG Generator Rex pro Xbox 360. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články