Fight Club E3 2015 speciál: Čtyři edice, dvanáct hostů
zdroj: tisková zpráva

Fight Club E3 2015 speciál: Čtyři edice, dvanáct hostů

21. 6. 2015 10:00 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Během E3 je stále o čem hovořit a omezit povídání o nových hrách jen na tradiční hodinku a půl středečního podcastu by bylo prakticky nemožné. Stejně jako v předchozích letech jsme si tedy i letos pozvali do naší klubovny hosty a ve čtyřech speciálních edicích Fight Clubu jsme probrali E3 ze všech možných stran a úhlů.

Edice #1: Macura, Smutný, Homola

První speciál jsme ponechali víceméně v redakčním složení a dvojici Aleš Smutný a Adam Homola doplnil jen náš tradiční fightclubový host Lukáš Macura z Cinemaxu. Plni dojmů z čerstvých konferencí Sony, Microsoftu, Ubisoftu, EA a Bethesdy jsme si povídali například o Fallout 4, novém Doomovi, remaku Final Fantasy VII nebo zajímavé plošinovce Unravel.

Audio verzi prvního E3 2015 speciálu Fight Clubu si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem.

zdroj: YouTube

Edice #2: Rota, Ilavský, Hrinčár

Ve středu usedl na naše černobílé pohovky populární youtuber Martin Rota a kluci z vývojářského týmu Hyperbolic Magnetism - tedy Honza Ilavský a Vlado "Loki" Hrinčár. Ani jednoho z této trojice nevidíte v klasických Fight Clubech moc často, ale do budoucna se to asi změní, protože jejich debata byla plná zajímavých postřehů - ať už se týkaly nových her s Larou Croft, brýlí Holo Lens nebo experimentů typu Dreams nebo No Man's Sky.

Audio verzi druhého E3 2015 speciálu Fight Clubu si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem.

zdroj: Archiv

Edice #3: Drda, Olejník, Smejkal

Dělat každý den po dobu celého týdne speciální vydání Fight Clubu a nepozvat přitom Karla Drdu? Nemožné! Do třetího speciálního E3 vydání Fight Clubu dorazil vedle Karla i jeho věrný druh Honza Olejník a to vše s odstupem sledoval a komentoval náš dlouholetý spolupracovník (a aktuálně designér/skriptér ve Warhorse) Honza Smejkal. Řeč byla o Deus Ex: Mankind Divided, čtvrtém Falloutu, ale i o Kingdom Come: Deliverance. To vše okořeněné pořádnou dávkou nekorektního humoru.

Audio verzi třetího E3 2015 speciálu Fight Clubu si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem.

zdroj: YouTube

Edice #4: Fuka, Baty, Homola

V poslední den E3 už tradičně přichází František Fuka. Letos jej v klubovně doplnila ještě Zuzana "Baty" Cinková z pořadu Indian a náš redaktor Adam Homola a takhle zajímavá mezigenerační sestava dohromady probrala třeba Hvězdné války, remake Final Fantasy nebo Tom Clancy's Division.

Audio verzi čtvrtého E3 2015 speciálu Fight Clubu si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem.

zdroj: YouTube.com

A na závěr ještě jedno upozornění. Pokud vám v průběhu týdne chyběly dojmy Petra Poláčka, Miloše Bohoňka a Jakuba Kováře, tedy přímo našich vyslanců na E3, pusťte si záznamy našich pravidelných ranních rozhovorů nazvaných "Praha volá E3". Kluky navíc samozřejmě uvidíte i v nejbližším regulérním Fight Clubu, kdy se s námi o své zážitky už přijdou podělit osobně.

Nejnovější články