Hardware Club #29: Ray tracing pro všechny a další novinky
zdroj: tisková zpráva

Hardware Club #29: Ray tracing pro všechny a další novinky

28. 3. 2019 13:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

V dnešním díle jsme si přichystali novinkový přehled toho nejzajímavějšího, co se v uplynulých týdnech událo: oznámení ray tracingu bez karet GeForce RTX, recenze novinek GTX 1660 a 1660 Ti a další informace o procesorech Ryzen 3000.

Už dříve se mluvilo, že ray tracing bude dostupný i bez speciální technologie na běžných kartách. Nejprve to potvrdil Crytek svým demem, které běželo na grafice AMD Radeon RX Vega 56, po čemž překvapivě následovala Nvidia, která na GDC sdělila světu, že ray tracing zapne i na kartách GTX od Pascalu výše.

Zahrajeme si tak s RT efekty i na nových kartách GeForce GTX 1660 a 1660 Ti? To ještě nevíme, potřebné ovladače budou dostupné až dubnu. Podíváme se ale na výkon novinek v rasterizaci a spočítáme si poměr cena/výkon.

Dá-li čas, Jindra popovídá o vývoji kolem očekávaných procesorů AMD Ryzen 3000 se 7nm jádry Zen 2. Startujeme dnes netradičně ve 14:00, ale v klasické sestavě.

zdroj: Archiv

Dotazy a připomínky neváhejte posílat do chatu/komentářů u videa, případně je směrujte do dedikované diskuze nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články