Hardware Club #7: Procesorové žně
zdroj: Vlastní foto autora

Hardware Club #7: Procesorové žně

19. 4. 2018 16:32 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Zamíchá nově vydaný procesor AMD Ryzen 7 2700X kartami, nebo bude patřit trůn stále Intel Core i7 8700K? Dozvíte se v podcastu, kde si shrneme launch druhé generace procesorů Ryzen. Ale nezůstaneme jen u AMD. Probereme „osmijádro“ Intel i nové šrámy atomových CPU.

Jak jsou na tom nové Ryzeny s výkonem ve hrách? Půjdou lépe přetaktovat? A byla opravdu vylepšena podpora pamětí? V dnešním díle se vám budeme snažit shrnout to nejpodstatnější o právě uvedených procesorech AMD.

Prostor však dostane i konkurence. Na webu se totiž objevily zmínky o novém osmijádrovém procesoru Intel. Znamená to, že už brzy budeme mít v mainstreamu osmijádra v obou táborech?

Nevyhneme se ale i nepříjemným zprávám, které zaznívají na adresu Intel: jeho čipy atomových architektur mají nepříjemný hardwarový bug. Týká se i vás?

Podcasty od Games.cz a další videa naší redakce můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuze nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články