Oslavte s námi 300. díl podcastu Fight Club
zdroj: tisková zpráva

Oslavte s námi 300. díl podcastu Fight Club

1. 11. 2016 9:24 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Kdybyste si pustili všechny díly po sobě (ne že bychom vám to radili), zabral by vám poslech Fight Clubů zhruba 17 dní čistého času. Podcast, jehož první díl jsme natočili skoro přesně před šesti lety, se brzy dočká svého 300. dílu, který bychom rádi natočili s vámi. Kdy a kde, se dozvíte v článku.

Fight Club #300 budeme natáčet ve středu 9. listopadu 2016 od 18 hodin v prostorách legendárního kina 64 U Hradeb (Mostecká 273/21, Praha 1). U mikrofonů se postupně vystřídá valná většina redaktorů a spolupracovníků Games.cz, které znáte z předchozích 299. dílů. A my jen doufáme, že nebudou hovořit do prázdného prostoru. Jeho zaplnění už je ale na vás.

Vstup je zdarma a na místě, jako vždy, zůstaneme i po skončení natáčení. Nakoupili jsme totiž pár sudů dobrého piva, které bychom rádi vypili s vámi během debaty o hrách, životě a vesmíru.

Přijít můžete kdykoli (třeba i po natáčení) s tím, že budeme rádi, pokud nám o své účasti dáte vědět na této facebookové stránce. Pokud Facebook nepoužíváte, nevadí. Stejně se ukažte – těšíme se na vás!

Upozornění: Prostor 64 U HRADEB je v současnosti přístupný pouze během speciálních akcí a na vlastní zodpovědnost návštěvníků. Před vstupem budete požádáni o vyplnění krátkého formuláře, jehož potvrzením získáte možnost vstupu do prostor 64 U HRADEB. Děkujeme za pochopení.

Nejnovější články