Přijďte zítra na slavnostní Fight Club #400
zdroj: tisková zpráva

Přijďte zítra na slavnostní Fight Club #400

9. 11. 2018 19:00 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

To to uteklo. 300. Fight Club byl teprve nedávno a už tu máme čtyřstovku. Jak bývá pravidlem, i tentokrát neuděláme takhle kulatý podcast ve studiu, ale hezky na veřejnosti, respektive na speciální akci s vámi, našimi čtenáři, diváky a posluchači. Fight Club #400 se bude konat 10. listopadu v Jack Daniels Music Factory v Praze (ulice Tusarova 31) a my budeme rádi, když si s námi přijdete popovídat.

10. listopad připadá na sobotu, což doufáme potěší některé mimopražské z vás. Přeci jen pak můžete Fight Club #400 rovnou spojit třeba s výletem po krásném a tou dobou jistě řádně promrzlém hlavním městě.

Každopádně se můžete těšit jak na kompletní redakci Games.cz, tak na několik speciálních hostů. Podívají se mezi nás Petr s Martinem, doprovodí je božský Karel, Honza Olejník a představíme i několik tváří z řad externistů, jejichž články pravidelně čtete na našich stránkách.

Samotný Fight Club začne v 16:00 a po vysílání pak bude následovat tradiční párty, kde si budete moct popovídat se členy redakce a hosty o hrách, a nejen o nich. Otrlejší z nás i vás se pak přesunou na taktéž tradiční after party...

Vstup na Fight Club #400 je zdarma, a i když není podmínkou potvrzení účasti do této události na Facebooku, byli bychom opravdu moc rádi, kdybyste tak učinili. Z organizačních důvodů chceme mít lepší představu o počtu návštěvníků a tomu přizpůsobit jak prostory natáčení, tak i následnou párty. Také bychom vás poprosili, pokud to bude ve vašich možnostech dorazit klidně v půl 4, ať můžeme ve 4 začít naostro :)

Děkujeme a těšíme se na vás!

Nejnovější články